kleptassen. € 50,- [ incl. 21 % btw.]

De tassen zijn 27 cm hoog, 29 cm breed en 9 cm diep. De tassen zijn gevoerd met aan de voorkant binnen in de tas twee opgestikte vakjes en in de rug van de voering een compartiment met een rits. Als het anders is wordt het vermeld. Ik kan natuurlijk ook een tas voor je verzenden dan kosten ze € 60,- per stuk.

klik op de afbeelding van de tas voor details.

[terug naar boven.]

Unieke tassen gemaakt van nieuwe meubelstof.

De meeste coupons zijn afkomstig uit een partij van een buitenlandse weverij. Stalenboeken van oude collecties of aanloopstukken voor de weefmachines. De kans dus dat er onverwachts wel heel erg goed gepast word bij de nieuwe driezitter van vrienden is nihil.

Enthousiast maar niet overtuigd door de getoonde kleuren of dessins ?

Dan bestaat er de mogelijkheid om, op afspraak, zelf een keuze uit de collectie stoffen van de weverij te komen doen. Er zijn echt heel veel verschillende coupons. Desgewenst maakt Tasjeskruid.nl een tas met zelf meegenomen stof. Tasjeskruid.nl ontwerpt ook tassen op maat, voor een speciaal doel, een schaakbord bv. of een laptop.

Tasjeskruid.nl staat soms op de markt.

Tassen van tasjeskruid.nl waren ook te bekijken en te koop in de PoPuP Galerie in Utrecht.

 

Biebtassen. vanaf € 15,- [ incl. 21 % btw]

Inmiddels heeft Tasjeskruid.nl ook enkele tientallen biebtassen gemaakt in verschillende kleuren. Geen enkele tas is hetzelfde in gebruikt dessin wel zijn de meeste tassen 36 cm hoog, 32 cm breed en 13 cm diep. Als er sprake is van een andere formaat wordt deze genoemd bij de details van de tas zelf. De tassen zijn gevoerd met aan één kant in de voering een compartiment zonder rits. De handvatten zijn van nylon tassenband.

Deze boodschappentas is groot genoeg voor een paar boeken van de bibliotheek, een stukje kaas en een kilootje Elstar van de markt of een laptopje. Ik kan natuurlijk ook een tas voor je verzenden dan kosten ze € 25,- per stuk.

klik op de afbeelding van de tas voor details.

[terug naar boven.]

klik op de afbeelding van de tas voordetails.

[terug naar boven.]

klik op de afbeelding van de tas voor details.

Een voorbeeld van de voering van de oranje tassen kun je hier bekijken.

[terug naar boven.]

Er zijn op dit moment 9 oranje biebtassen. Als aanvulling op de gefotografeerde tassen kun je hier nog een overzicht van beschikbare stofdessins bekijken.

[terug naar boven.]

klik op de afbeelding van de tas voor details.

Deze 3 lime biebtassen hebben een ander formaat en voering als de anderen lime tassen. Kijk hier voor de details.

Alle hier onder getoonde lime tassen hebben een zwart gebloemde voering. De voering kun je hier bekijken. Alleen de lime biebtassen met een witte stip rechtsonder hebben detailfoto's. Wil je informatie over een bepaalde tas kun je contact opnemen.

Er zijn op dit moment 15 lime biebtassen. Als aanvulling op de gefotografeerde tassen kun je hier nog een overzicht van beschikbare stofdessins bekijken.

[terug naar boven.]

Dit systeem van foto's presenteren heet slimbox en is hier gratis te downloaden

Tassen, verloren, weg gegeven of Verkocht.

[i.i.g. niet langer beschikbaar voor de verkoop.]

klik op de afbeelding van de tas voor details.

[terug naar boven.]

Laptoptassen. € 50,- [ incl. 21 % btw ]

Deze tassen zijn 36 cm hoog, 32 cm breed en 13 cm diep. De tassen hebben een los compartiment waarin een laptop veilig kan worden vervoerd. Gemaakt van met schuim en dacron beplakte plaatjes hardboard. Een klep die de laptop van boven afdekt en twee drukknopen. De tassen zijn gevoerd met i.i.g. aan één kant onder de klep een extra compartiment in de voering en meestal met een extra vakje aan de overzijde. De handvatten en draagband zijn van nylon tassenband. Wanneer ik een tas verzend kosten ze € 60,- per stuk.

klik op de afbeelding van de tas voor details.

De details van de oranje laptoptassen kun je hier bekijken.

[terug naar boven.]

 

 

 

 

 

 

 

 

welkom.

contact.


 

tassen.

 

Kleptassen.

Laptoptassen.

Biebtassen.

xl shoppers.

Niet meer beschikbare tassen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Dit systeem om foto's te bekijken heet slimbox en is geschreven door

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XL shoppers. € 25,- [ incl. 21 % btw.]

Of je nou met 3 kinderen een dagje naar het strand moet of met een koopdwangneurose door het leven gaat deze xl shopper zal je niet teleurstellen. De tassen zijn 36 cm hoog, 46 cm breed en 11 cm diep. De tassen zijn gevoerd met aan één kant in de voering een compartiment zonder rits. De handvatten zijn verstevigd en lopen onder de tas door. Ik kan natuurlijk ook een tas voor je verzenden dan kosten ze € 35,- per stuk.

klik op de afbeelding van de tas voor details.

Op dit moment zijn er geen XL sHoppers op voorraad.

[terug naar boven.]